На подвір’я рівнянина кинули гранату, вона розірвалась (ФОТО)

17:03, 22 сер. 2019
 
На подвір’я рівнянина кинули гранату, вона розірвалась (ФОТО)

Сьогодні, 22 серпня, до поліції надійшло повідомлення від власника будинку, 61-річного жителя обласного центру, що на території його господарства на вулиці Ботанічна вибухнув невідомий предмет. Про це повідомила пресофіцерка Нацполіції області Марія Юстицька.

– За результатами огляду працівники вибухотехнічного відділу ГУНП встановили, що на подвір’ї вибухнула граната РГД 5. Її уламки відправили на експертизу. Внаслідок вибуху пошкоджено фасад будинку, вікна та вхідні двері. Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Поліцейські встановлюють усі обставини події та осіб, причетних до злочину, – прокоментувала пресофіцерка.

За інформацією "Рівне вичірнє", гранату кинули Юрія Юхимчуку. Знайти контакти чоловіка, щоб отримати коментар, нам наразі не вдалося. Нагадаємо, Юрію Юхимчуку вже кидали гранату в двір 15-го липня. Тоді у розмові з нашою журналісткою він припустив, що невідомі особи переплутали будинки. Юрій Юхимчук є керівником або співзасновником понад десятка підприємств, в тому числі кількох хлібзаводів. Також на ресурсі "Юконтрол" він зазначений як бенефіціар підприємства "Рівнеавтошляхбуд".