У Рівному стартував турнір з футболу пам’яті тренера Юрія Шморгуна

13:43, 22 сер. 2019
 
У Рівному стартував турнір з футболу пам’яті тренера Юрія Шморгуна

Турнір з футболу пам’яті тренера Юрія Шморгуна стартував сьогодні на стадіоні ДЮСШ "Верес" на вулиці Набережній у Рівному. Матч відкриття, у якому зустрілися команди "ДЮСШ Верес-2006" та футбольна академія "Стандарт", завершився нульовою нічиєю. Цей турнір відбувається вже вісімнадцяте.

Цьогоріч участь у ньому беруть команди з гравців 2006-го та 2007-го років народження. Дві команди спортшколи "Верес", по одній академії "Стандарт" та клубу "Надія", а також Костопільського та Березнівського спортліцеїв. Триватимуть змагання два дні. Фінал запланований на завтра на 12-ту годину.
 
На фото директор дитячо-юнацької футбольної ліги Рівненщини Олексій Гладков
 
– Ці змагання є підготовчими до сезону основного. Дітки 2006-2007-й рік народження, це у нас U-13 можна сказати, готуються до виступів на всеукраїнській арені в офіційних змаганнях, змаганнях чемпіонату області. Фаворитами є ДЮСШ "Верес-2006" та Костопільський спортліцей. Також втрутитися може команда "Верес-2007", яка є призером всеукраїнських змагань на призи Клубу "Шкіряний м’яч",розповів директор дитячо-юнацької футбольної ліги Рівненщини Олексій Гладков.