Кабмін погодив кандидатуру на посаду голови Рівненської ОДА

15:06, 21 сер. 2019
 
Кабмін погодив кандидатуру на посаду голови Рівненської ОДА

Кабінет міністрів України погодив кандидатуру голови Рівненської обласної державної адміністрації. Це Віталій Коваль, - повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на представника президента в уряді Андрія Геруса.

З відкритих джерел вдалося дізнатися, що йому 38 років, він – син березнівського тренера Станіслава Коваля. Мешкає у Києві, при цьому є головою Федерації греко-римської боротьби Рівненської області, а також першим віце-президентом Всеукраїнської федерації греко-римської боротьби.

Віталій Коваль неодноразово приїздив на Рівненщину саме на борцівські турніри.

Додамо також, що голів ОДА призначає президент України, попередньо погодивши перед цим з урядом. Поки що на сайті глави держави інформації про призначення немає.

 

Суспільне намагається дізнатись більше щодо цього призначення. Інформацію про сьогоднішній розгляд кандидатур трьох голів ОДА (серед яких і Віталій Коваль), у себе на сторінці виклав віце-прем’єр Павло Розенко, додавши частину з його біографії. Достовірність документу Суспільному підтвердив речник кабміну Василь Рябчук.

У біографії вказано, що Віталій Коваль із наразі керує двома столичними компаніями: "САНАКО" та "ВВВ Монтаж". За даними порталу youcontrol, перша спеціалізується на торгівлі зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин. Друга – на будівництві доріг і автострад.