Рівненське ШЕУ почало отримувати сіль для посипання доріг взимку

13:31, 21 сер. 2019
 
Рівненське ШЕУ почало отримувати сіль для посипання доріг взимку

Рівненське ШЕУ отримало першу партію солі, яку в суміші з іншими матеріалами використовуватимуть для посипання доріг обласного центру взимку. Перші чотири вагони розвантажували вчора на вулиці Білій.

Як розповів Суспільному начальник підприємства Віктор Климук, загалом таких вагонів вони мають отримати 10, їх загальна вартість – майже мільйон гривень. Тендер на поставку виграла столична компанія «Моноліт Інвест Груп». Також Віктор Климук пояснив, скільки іще і яких матеріалів потрібно для ШЕУ, аби посипати взимку 365 кілометрів доріг у місті.

 

Нам ще необхідно закупити солі 1900 тонн на суму 2 мільйона 620 гривень, відсіву 5500 метрів кубічних на суму 2 мільйона 640 і піску 8500 метрів кубічних на суму 2 мільйона 210 тисяч гривень. На сьогодні кошти ще не виділені, тобто по результатах діяльності бюджету міста у 19-му році з вільних залишків ми сподіваємось, що депутати зрозуміють необхідність такого придбання і виділять кошти. Більше 7 мільйонів нам ще потрібно, щоби ми спокійно заготовили матеріали і себе гарно почували в зимовий період, – розповів телефоном начальник Рівненського ШЕУ Віктор Климук.