Нацгвардійці відзвітувались за два тижні самостійного патрулювання Рівного і Сарн

9:33, 14 сер. 2019
 
Нацгвардійці відзвітувались за два тижні самостійного патрулювання Рівного і Сарн

З 1 серпня військовослужбовці рівненської частини Національної гвардії України самостійно патрулюють вулиці міст Рівне та Сарни. За словами речниці частини Дар’ї Петрушкевич, їм вдалося припинити більш ніж півсотні правопорушень.

– У місті Сарни лише за 11 днів було затримано 40 осіб за адміністративні правопорушення та одну — за кримінальне. У Рівному — 9 за адміністративні правопорушення та двох — за кримінальні. Власне, останній інцидент стався 11 серпня під час патрулювання рівненськими нацгвардійцями вулиць міста. Ввечері цього ж дня рівнянка повідомила до поліції про крадіжку годинника з магазину «Кроп», що знаходиться у торгово-розважальному центрі «Екватор» на суму майже 350 гривень. В результаті був затриманий рівнянин 1970 р.н.,каже речниця.

За її словами, офіцер групи охорони громадського порядку, старший лейтенант Олександр Войтко вважає, що після виходу на вулиці самостійних патрулів Нацгвардії ситуація з охороною громадського порядку у вечірній час в Сарнах та Рівному покращилася бо, бачачи патрулі нацгвардійців, люди не наважуються порушувати громадський спокій.