Смерч зірвав шифер з дахів у Здолбунові (ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

10:49, 8 сер. 2019
 
Смерч зірвав шифер з дахів у Здолбунові (ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

Вчора ввечері негода найбільше пошкодила місцевий будинок-інтернат – усі три житлових корпуси. А вже сьогоднішня злива почала топити через незахищену нічим покрівлю. У закладі просять владу терміново знайти гроші на ремонт, оцінюючи збитки у півмільйона гривень.

Більше про цю тему ми розкажемо згодом. А поки ж подивіться та послухайте, що буває, коли ти – на шляху смерча.

До слова, за прогнозами УкрГідрометценту, вдень 8 серпня в західних, північних та більшості центральних областей грози, посилення віnру до 15-20 м/с, в окремих районах град.

Окрім, будинку-інтернату у Здолбунові негода частково пошкодила дах приміщення районного відділу Нацполіції, управління статистики та музею. Про це повідмив виконуючий обов’язки голови Здолбунівської райдержадмінстрації Леонід Власюк. За його словами, наслідки негоди ліквідовують силами місцевої влади. Щодо пошкоджень житлових будівель, то, як розповів Леонід Власюк, прийом заяв від населення триває. Загалом, як повідомила фахівчиня Служби порятунку області Олена Гуменюк, станом на 10-у годину ранку рятувальники участі у ліквідації наслідківи цієї негоди не брали.

Більше про цю історію ви можете дізнатись у відеосюжеті.