Суд виніс вирок водію, який п’яним злетів з мосту в річку та втопив двох людей

16:01, 5 сер. 2019
 
 Суд виніс вирок водію, який п’яним злетів з мосту в річку та втопив двох людей

Сарненський районний суд поставив крапку у справі про смертельну ДТП, яка сталась 25 листопада 2018-го року біля села Висоцьк Дубровицького району. Тоді, як повідомляли у пресслужбі поліції, водій «Фіата» у стані сп’яніння злетів з мосту в Горинь. Сам він не травмувався, а ось його 49-ти та 51-річні пасажири потонули. 

Як ідеться у вироку на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень, не впорався з керуванням водій на швидкості 30 км/год. Сам кермувальник під час засідання свою вину визнав повністю. Потерпіла сторона просила обрати йому максимальне покарання – 10 років позбавлення волі, зазначаючи, що втратили своїх батьків, тому жодного відшкодування завданої шкоди від обвинуваченого отримувати не бажають. Сам же підсудний, який після ДТП перебуває у СІЗО, навпаки просив зменшити свій термін ув’язнення, поклавшись на розсуд суду.

У підсумку суддя виніс вирок: 8 років позбавлення волі та трьохрічне позбавлення права керувати авто. Адвокат чоловіка Павло Шкода у коментарі Суспільному повідомив, що на це рішення вони збираються подавати апеляцію.