У Рокитнівському районі вісімнадцятирічний юнак покінчив життя самогубством

16:15, 3 сер. 2019
 
У Рокитнівському районі вісімнадцятирічний юнак покінчив життя самогубством

Неподалік села Глинне Рокитнівського району у лісовому масиві вчора знайшли повішеним вісімнадцятирічного юнака. Цю інформацію Суспільному сьогодні підтвердив речник головного управління Нацполіції області Антон Крук.

Загиблого шукали близько доби. Раніше вісімнадцятирічного хлопця, якого вже мертвим знайшли поліцейські, жителька Сумської області звинуватила у зґвалтуванні своєї неповнолітньої доньки. З відповідною заявою жінка звернулася до поліції. Як повідомила матір 14-річної дівчини поліцейським, її донька приїхала у Глинне гостювати.

Речник Нацполіції області Антон Крук ситуацію прокоментував так:

Із Сумської області жінка звернулась із заявою про те, що згвалтували її неповнолітню доньку, 14-ти років, яка приїхала в село Глине на початку липня гостювати. По цьому факту було відкрите кримінальне провадження. Встановлена особа, на яку вказувала потерпіла. І почалися пошуки цієї особи. Результати були наступного дня. Вчора, 2 серпня, цього хлопця знайшли неподалік села Глинне, в лісовому масиві. Він покінчив життя самогубством. В ході досудового розслідування ми будемо встановлювати всі обставини події. Призначений комплекс експертиз. Після того ми будемо розуміти причинно-наслідковий зв’язок між самогубством хлопця і фактом повідомлення про згвалтування.