У Рівному поліцейські затримали збувачку наркотиків (ФОТО)

16:32, 1 сер. 2019
 
У Рівному поліцейські затримали збувачку наркотиків (ФОТО)

Сталось це учора, 31 липня. Про це повідомила сьогодні пресофіцерка поліції області Марія Юстицька. Жінку затримали працівники управління протидії наркозлочинності поліції області та слідчі Рівненького відділу спільно з патрульними поліцейськими за процесуального керівництва Рівненської місцевої прокуратури. За версією слідства, свій бізнес 25-річна рівнянка налаштувала на продажі наркотиків.


– На вулиці Дворецька обласного центру рівнянка продала за 600 гривень дозу метамфетаміну. Робила вона це досить вправно, адже всього за кілька хвилин «обслужила» кілька клієнтів. У продавчині поліцейські вилучили мічені кошти. Вперше аналогічний збут поліцейські зафіксували у травні, – каже Марія Юстицька.


– Рівнянку затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, – повідомив начальник УПН Віктор Поздняков. – Їй вже повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (збут наркотичних засобів). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють також інших осіб, причетних до злочину.