Азербайджанці, білоруси або турки будуватимуть об’їзд навколо Рівного

13:14, 29 лип. 2019
 
Азербайджанці, білоруси або турки будуватимуть об’їзд навколо Рівного

Три будівельні фірми подали документи для участі у тендері на будівництво Північного об’їзду навколо Рівного. Вартість цих робіт, а саме будівництво кількох кілометрів нової дороги, згідно з інформацією на сайті публічних закупівель "ProZorro", становить 822 з половиною мільйона гривень. Термін подачі документів на цей тендер закінчився сьогодні зранку.

Наразі сайт закупівель відображає трьох потенційних учасників: "Євро-Азіатську будівельну корпорацію" "EVRASCON", зареєстровану в Азербайджані, також подався білоруський "ДСТ №2" з міста Гомель та турецька компанія "Онур". Усі три фірми, згідно з інформацією "ProZorro", проходять перевірку на відповідність документації. Сам аукціон заплановано на 3 вересня.

Скрін із сайту "ProZorro"

Як ми повідомляли раніше, у Службі доріг "Північний об’їзд" називають дорогою, що розвантажить Рівне від автомобілів, які їдуть з боку Києва в напрямку Луцька. Протяжність проекту 22 кілометра: на частині вже існуючої ділянки проведуть ремонт (тендер на це оголошуватимуть пізніше), а частину дороги повинні збудувати у полях в Рівненському районі. У підсумку, з’їхавши на роз’язці біля зоопарку, водії зможуть виїхати біля "карпилівського кільця", тобто напряму на луцьку трасу.

Більше читайте про це у нашому матеріалі піврічної давності: "Північний об’їзд": які перспективи будівництва дороги, що розвантажить Рівне (ВІДЕО)