Біля Рівного перевернувся бус, водій – з ознаками сп’яніння (ФОТО) (ОНОВЛЕНО)

23:03, 27 лип. 2019
 
Біля Рівного перевернувся бус, водій – з ознаками сп’яніння (ФОТО) (ОНОВЛЕНО)

Поблизу села Колоденка сьогодні близько 10-ї вечора перевернувся мікроавтобус. За попередньою інформацією від начальника відділу комунікації поліції області Антона Крука, під час ДТП травмувалась одна людина – це водій, його доправили в лікарню. 

Фото для UA: Рівне надав очевидець, який був на місці події

Як повідомив Суспільному відповідальний по управлінню патрульної поліції Костянтин Семенюк, його доправили у приймальне відділення обласної лікарні.

Водія поліція взяла у кайданки

– Водій має явні ознаки алкогольного сп’яніння. Причиною ДТП стало те, що водій виїхав на узбіччя, допустив наїзд на металеве дорожнє огородження та перекинувся. На місці було багато свідків, які допомогли йому вибратись із авто та викликали швидку,
розповів полісмен. 


Більше подробиць ми розповімо завтра.

Читайте також схоже: На в’їзді у Рівне ДТП, є загиблий, травмовані, а нетверезий чоловік утікав з місця аварії (ВІДЕО) 

________

28 липня 2019 року

Водія, який вчора ввечері на трасі Київ-Чоп біля Колоденки на "Мерседесі" врізався у відбійник та перекинувся – після надання меддопомоги відпустили додому.

Як розповіла пресофіцерка поліції Марія Юстицька, мова про 42-річного жителя цього села, він рухався у бік Столиці. Як ми повідомляли раніше, очевидці чули від водія запах алкоголю, а копи взяли його у кайданки. За фактом цієї ДТП у поліції розпочали досудове розслідування, авто забрали на спецмайданчик у Городку.

– У водія, який в автомобілі перебував сам, медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, множинні забої та осаднення м’яких тканин голови, а також виявили запах алкоголю. Після надання необхідної медичної допомоги чоловіка відпустили. Крім того, в нього відібрали зразки крові на предмет визначення сп’яніння, зазначила пресофіцерка.

За словами Марії Юстицької, результат стану сп’яніння 42-річного водія має бути відомий за кілька днів.