Батько з сином втопилися в Глинську (ОНОВЛЕНО)

12:00, 20 лип. 2019
 
Батько з сином втопилися в Глинську (ОНОВЛЕНО)

Подія трапилася учора ввечері о 18:00 у селі Глинськ Здолбунівського району. Там в озері потонули 39-річний батько та 8-річний син, обоє - жителі Рівного.

Як вказано на офіційному сайті ДСНС в Рівненській області, тіла на поверхню підняли водолази обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об’єктах. Обставини події з’ясовують. Загалом з початку року на Рівненщині на воді загинули 22 особи, з них - троє дітей.

ОНОВЛЕНО 17:30

Як повідомив керівник обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об’єктах Анатолій Якимчук, на місцевому ставку відпочивала компанія людей, 39-річний чоловік із 8-річним сином пішли купатися. Через деякий час відпочивальники помітили, що їх немає, а одяг лежить на березі. Викликали рятувальників. Як зазначив Анатолій Якимчук, у тому місці було багато мулу та яма.

- Постійно говоримо, що купатися там заборонено, там нема місця для купання. Купатися треба у відведених для цього місцях, там де є рятувальні пости, де почищене дно, огороджено буйками місце для купання. Саме головне: ні на хвилину не відпускати дітей, - додав Анатолій Якимчук.

На головному фото водойма у Глинську