У Сарненському районі внаслідок зсуву піску засипало двох дітей (ОНОВЛЕНО)

17:34, 17 лип. 2019
 
У Сарненському районі внаслідок зсуву піску засипало двох дітей (ОНОВЛЕНО)

Двох десятирічних хлопчиків засипало піском на кар’єрі у Сарненському районі. Як повідомив речник Служби порятунку області Дмитро Мельник, сталося це у селі Ясногірка внаслідок зсуву.

Виклик рятувальники отримали о 16:22. Глибина кар’єру приблизно 5 метрів. Одного хлопчика дістали місцеві жителі та направили до районної лікарні. Пошуки іншого наразі тривають. Участь у пошуках бере приблизно 100 осіб. Це рятувальники, поліція, медики та місцеві жителі.

Одну дитину дістали місцеві жителі та направлено до лікарні, пошуки другої дтини тривають.  До пошуків залучено місцеве населення та підрозділ ДСНС у складі 8 чол. о/с та 2 од. техніки.

_______

До нас поступив хлопчик, 10 років. Стан його стабільний. Госпіталізовано в дитяче відділення. Тому що він веде активний спосіб перебування, відповідно в стаціонарі. Є легкі забої в ділянці поперекового відділу. А так все нормально. Він ходить, рухається. Там немає абсолютно ніяких проблем. Після спостереження його поклали в дитяче відділення. Спілкується, говорив, що вони були вдвох. Цього каже, не найшли, а я менше був і мене знайшли одразу і привезли, – прокоментував головний лікар Сарненської районної лікарні Василь Іванюк.

________

19:15

Як повідомив речник Служби порятунку Дмитро Мельник, о 19:05 було знайдено тіло другого хлопчика 2008 року народження без ознак життя.

Загиблій дитині 16 липня виповнилося 11 років.

Наші журналісти вирушили до села Ясногірка. Більше про цей випадок ми розповімо завтра.