Володимир Зеленський звільнив ще двох голів районних державних адміністрацій на Рівненщині

16:44, 11 лип. 2019
 
Володимир Зеленський звільнив ще двох голів районних державних адміністрацій на Рівненщині

Сьогодні на офіційному сайті Президента України з’явилися розпорядження про звільнення з посад керівника Здолбунівської РДА Сергія Кондрачука та голови Демидівської райдержадміністрації Богдана Левшенюка.

Нагадаємо, 9-го липня Володимир Зеленський своїм розпорядженням звільнив трьох голів районних адміністрації у північних районах Рівненської області. Йдеться про Миколу Петрушка, який очолював Дубровицьку райдержадміністрацію, Ярослава Березюка, який до нині був керівником Володимирецької РДА та Анатолія Смаглюка, який був очільником Зарічненської райдержадміністрації.

Ось, як нашим журналістам інформацію про своє звільнення телефоном прокоментував Сергій Кондрачук:

Точно знаю, що іти так, як випало мені, потрібно мати людське щастя і заслужити в Бога. Тому, що я пам’ятаю, як йшли інші голови – через смітники, і через вікна. Хочу подякувати усім за співпрацю і неймовірні 4 з половиною роки. Однозначно цікавий досвід для мене, робив, що міг. Чи вдалося чи ні, то. мабуть, зараз важко судити. Щоб все осягнути потрібнйи певний час.

Про своє звільнення з посади голови Демидівської районної адміністрації Богдан Левшенюк дізнався від наших журналістів. В телефонній розмові повідомив, що не здивований і цього слід було очікувати.

Після того, як Богдан Левшенюк складе свої повноваження обов’язки голови Демидівської РДА буде виконувати його перший заступник – Володимир Шелест.