На Пересопницькій розпочали ремонт тепломережі (ВІДЕО)

13:47, 8 лип. 2019
 
На Пересопницькій розпочали ремонт тепломережі (ВІДЕО)

Ремонт тепломережі розпочали сьогодні на вулиці Пересопницька у Рівному. Роботи тривають там де дотепер були розташовані торгові точки з квітами підприємців "Рівненського ринку". Дві з них з місця проведення ремонтних робіт сьогодні вже перенесли. Ремонтні роботи виконують працівники компанії "Рівнетеплоенерго". За словами директора підприємства, Олександра Корчинського, завершити ремонт планують орієнтовно за десять днів.

Раніше на перехресті Пересопницької з вулицями Базарна та Шевченка, розташовувалися торгові точки з квітами. Сьогодні прилавки підприємців "Рівненського ринку" – стоять обабіч і без товару. А на їхньому місці працюють робітники "Рівнетеплоенерго".

Торгова точка Миколи Миколайчука розташована поряд із місцем ремонтних робіт. За словами підприємця, про ремонт його попередили. Як і про можливе перенесення прилавку. Але до пропозиції поступитися своїм місцем, хай і тимчасово, чоловік ставиться негативно.

На фото підприємець Микола Миколайчук

Сказали, що будуть, але з часом. Не зараз, а потім.
– Як ставитеся до цього? (запитує журналіст)
Негативно. Бо не буде, де торгувати. Нічого ж не запропонували нового. Альтернативи нема. Попередили, але бумаг ніяких ніхто не дав. Щоб хоч орієнтуватися. Сказали: будуть робити і все, – розповідає підприємець Микола Миколайчук.

Сьогодні з місця ремонтних робіт перенесли два прилавки. Один із них – робоче місце Тетяни Стецюк.

На фото підприємиця Тетяна Стецюк

Документів ніяких не надали. Лише усна була мова. Це великі будуть збитки. Але ж ми згідні. Аби тільки нас звідси не звільнили, – каже підприємиця Тетяна Стецюк.

Причина перенесення торгових місць на Пересопницькій – ремонт тепломережі. Про це повідомив директор "Рівнетеплоенерго" Олександр Корчинський.

На фото директор "Рівнетеплоенерго" Олександр Корчинський

– Зробили гідравлічні випробування. Знайшли витік. Зараз розкопали. Отримали для цього дозвіл. Копатимемо сьогодні, завтра... До кінця тижня маємо закінчити. Спочатку мова йшла про 3 робочих місця. Вже на місці зійшлися на двох, – коментує директор "Рівнетеплоенерго" Олександр Корчинський.

На запитання чи обмежиться ремонт тепломережі на Пересопницькій лише перехрестям з вулицями Базарна та Шевченка пан Корчинський відповідає так:

– Я сподіваюся, що більше ніде не буде. Ми зробили гідровипробування. Заповнили мережу водою. Знайшли порив лише тут. Після ремонту знову заповнимо водою і, сподіваюся, система витримає.

Вартість ремонту на вулиці Пересопницька Олександр Корчинський озвучити відмовився. Додавши, що це кошти компанії.