У Рівному стріляли в охоронця "Лагуни"

10:51, 7 лип. 2019
 
У Рівному стріляли в охоронця

19-річний житель Запоріжжя двічі вистрілив в охоронця розважального закладу "Лагуна", який розташований на вул.Соборна у Рівному. Про це повідомив речник Нацполіції області Антон Крук. За його словами, сталося це сьогодні, близько 5 години ранку.

– Охоронцю були завдані тілесні ушкодження з використанням спецпристрою для відстрілу гумовими кулями, – зазначає Антон Крук.Відомості внесені до Єдиного реєстру за частиною  4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Наразі він у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затриманий. 

Як вдалося з’ясувати Суспільному, йдеться про затримання 19-річного Кирила Соломатіна. Згідно даних декларації поданої у Національне агентство з питань запобігання корупції чоловік є кандидатом на першого слідчого відділу Територіального управління Державного бюро розслідувань у м.Мелітополь. 

 

 

Усі обставини події з’ясовують правоохоронці.

– Біля цього ж закладу, під час опрацювання виклику, тілесні ушкодження були завдані 24-річному поліцейському, – додає Антон Крук. – Попередньо, медики діагностують у нього перелом носа.  Слідчі Рівненського відділу поліції в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали 20-річного рівнянина, який завдав тілесні ушкодження патрульному. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).