Тролейбус із зображеннями спідвеїстів минулого та сучасності курсуватиме Рівним

15:37, 26 чер. 2019
 
Тролейбус із зображеннями спідвеїстів минулого та сучасності курсуватиме Рівним

Зображення гонщиків минулого та сучасності, які змагалися або продовжують змагатися на рівненському мототреці, з’явилися на одному з тролейбусів Рівного. Його прикрасили з нагоди 60-річчя рівненського спідвею. Тролейбус із зображеннями Андрія Карпова, Ігоря Звєрєва, Віктора Гайдима, Марка Левішина, Станіслава Мельничука та Віталія Лисака курсуватиме в Рівному до кінця року.

На фото гонщик Віталій Лисак

Звісно, приємно, що є там моє фото. Але чогось такого, щоб просто "ах" - не відчуваю. Просто приємно і все, – розповідає гонщик Віталій Лисак.

На фото керівник Клубу вболівальників рівненського спідвею Сергій Головня

Тролейбус нам надали безкоштовно. Він курсуватиме таким до 31.12. Ми заплатили лише за поклейку, – "Клуб вболівальників рівненського спідвею", це десь 20 тисяч, – каже керівник Клубу вболівальників рівненського спідвею Сергій Головня.

На фото водій тролейбуса Богдан Дем’янчук

Я спідвей люблю. Пам’ятаю команду "Сигнал" ще. Всіх гонщиків: Трофимова, Жабчика, Кузнецова. Приємно, що люди бачитимуть, що є в нас такий вид спорту. Дуже приємно, – коментує водій тролейбуса Богдан Дем’янчук.

Разом із тролейбусом сьогодні, 26 червня, на майдані перед стадіоном технічних видів спорту офіційно відкрили фотозону з композитним написом "Я люблю спідвей". Встановили літери, силует гонщика та виклали довкола бруківку. Раніше міський голова Рівного Володимир Хомко озвучив приблизну вартість композиції – 150 тисяч гривень.

Нагадаємо, сьогодні у Рівному відбудеться Міжнародна гонка серед пар "Меморіал Ігоря Марка". Змагання складатиметься з п’ятнадцяти заїздів, за підсумком яких розіграють комплект нагород. Після цього четверо найкращих гонщиків вийдуть на старт особистого суперфіналу, присвяченого сторіччю Юрія Корхова, який у 1959-му році став ідейним натхненником розвитку спідвею в місті. Початок гонки о 17-00.