Перший етап Чемпіонату України з пляжного волейболу: у рівнянок "срібло" та "бронза" (ВІДЕО)

17:27, 23 чер. 2019
 
Перший етап Чемпіонату України з пляжного волейболу: у рівнянок

Волейболістки із Чорноморська Одеської області перемогли в першому етапі Чемпіонату України з пляжного волейболу в Рівному. У першій партії учасниці демонстрували рівну гру, а от у другій наші дівчата стали відставати. Зрештою, перемогли дівчата з Чорноморська, рівнянки мають "срібло" та "бронзу".

Загалом на чемпіонаті змагалися спортсмени віком до 16-ти років. Він тривав чотири дні. До Рівного з’їхалося 22 команди юнаків і 48 команд – дівчат. Рівне представило три команди дівчат і шість команд хлопців.

На фото переможниця змагань, м. Чорноморськ Дар’я Романюк

– В фінальній грі були дуже складні суперники, найскладніші для нас – це дві команди рівненські і сумська команда. Ми багато тренуємося, я вісім років займаюся волейболом, я їздила тиждень тому на Чемпіонат Європи, зайняла там четверте місце,Дар’я Романюк.

На фото призерка змагань, м. Рівне Марина Стельмах

– Мені сподобався турнір, адже це в Рівному, вдома, легко, класно. Організація – я вважаю, на найвищому рівні все було. Трохи забракло на фінальному матчі, але ми будемо старатися, побачили, що можемо і маємо постаратися, тоді все буде добре,каже Марина Стельмах.


На фото старший тренер ОСДЮШОР, м.Рівне Петро Подгурський

– Несподіванок немає, все, що ми очікували, те й сталося. Ми трошки поступаємося Чорноморську, там значно досвідченіша пара. Вони мають міжнародний досвід виступу на високому рівні, що й показала зустріч. Маючи таку навчально-спортивну базу, потрібно просто більше працювати,сказав старший тренер ОСДЮШОР, м.Рівне Петро Подгурський.

У заліку серед хлопців "золото" здобула пара, яка представляла Рівне і Нову Каховку. "Срібло" теж за рівнянами, а "бронза" дісталася волейболістам з Кропивницького.