У Рівному на Північному вночі горіло два авто, був вибух (ФОТО, ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

9:15, 21 чер. 2019
 
У Рівному на Північному вночі горіло два авто, був вибух (ФОТО, ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

Відео, як поблизу будинка на Андрія Мельника,6 горить авто, виклали у інстаграмспільноті "Rivne_1283".

Суспільному спеціалістка відділу комунікації поліції області Світлана Карачун випадок підтвердила, додавши, що у дворі між будинками №6 та №8 горіло два авто: «Fiat Scudo», що належить 42-річній рівнянці, згорів повністю, а від цієї пожежі вогонь перекинувся на припаркований поруч "Mercedes-Вenz Vito", що належить 40-річній рівнянці. У цього авто пошкоджена задня частина. 

Чи йде мова про підпал, Світлана Карачун пообіцяла повідомити згодом, коли ця обставина з’ясується. 

За інформацією видання "Рівне вечірнє", власницею згорілого авто є бухгалтерка тамтешнього ОСББ. Ми також намагаємось дізнатись більше інформації про цю подію та повідомимо її згодом.

 ________

10:50

Ми зателефонували до голови ОСББ Анатолія Овчиннікова. Ось як він озвучив відому йому інформацію:

– Так, це авто головного бухгалтера ОСББ. Це підпал, тому що сусіди з 8-го будинку бачили, як під дно авто кинули незрозумілий предмет, а потім з-під авто потекли струмочки з рідини, і ця рідина горіла. А потім був вибух. Думаю, що це чисто хуліганство, ми в ОСББ працюємо мирно і проводимо ліберальну політику. Тут ніякої помсти, думаю,сказав голова. 

________

11:00

Ми також зв’язались із бухгалтеркою ОСББ Оленою Олексійовець. Подію вона коментує так:

– Нуль – не маю ніяких міркувань чи підозр. Ні ворогів, ні бізнесу, ні бурштину в мене. В ОСББ по-різному буває, але не було таких конфліктів, щоб аж палити машину. Я користуюсь авто 6 років, застахована вона була тільки по автоцивілці. Є версія, що там якась молодь гуляла, не знаю. Але горіло авто як свічка. Чи на колеса щось налили, чи що,сказала пані Олексійовець. 

14:57

Як розповіла спеціалістка відділу комунікації поліції області Світлана Карачун, поліцейські із місця події вилучили пожежне сміття.

– У рамках кримінального провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії з метою встановлення обставин та осіб, причетних до злочину, – повідомила вона.