Понівечені машини, є загиблі – біля Рівного зіткнулись два авто (ФОТО) (ОНОВЛЕНО)

7:54, 18 чер. 2019
 
Понівечені машини, є загиблі – біля Рівного зіткнулись два авто (ФОТО) (ОНОВЛЕНО)

Смертельна ДТП трапилась сьогодні зранку, після 7-ї години на трасі Київ-Чоп неподалік Колоденки. За попередньою інформацією, яку Суспільному повідомив речник Нацполіції області Антон Крук, у ДТП загинуло двоє осіб – це водії "Форда" та "Фольксвагена", також є двоє травмованих пасажирів.

Тіла загиблих діставатимуть рятувальники, яких викликали на місце поліцейські.

Більше інформації Антон Крук пообіцяв надати згодом.

________

9:05 
Журналісти Суспільного, які прибули на місце, інформують, що рух ділянкою траси регулюють патрульні, авто пропускають однією смугою. 

________

10:20

Серед травмованих – 15-річна дівчина, її доправили в обласну дитячу лікарню. Яз розповів завідувач планової хірургії Микола Поліщук, її стан важкий, у неї травми живота, зараз травмованій роблять комп’ютерну томографію. 

10:40

Інший травмований пасажир – у міській лікарні, це 51-річний чоловік. Зі слів завідувача реанімації Валентина Королюка, його стан стабільний:

– Полівматричне пошкодження організму, це переломи ребер, переломи хребта. Без неврологічних ускладнень. Забій нирки. Зараз загрози для життя немає,розповів лікар.

Рятувальники оприлюднили відео з місця події, як за допомогою спецобладнання деблокували тіла загиблих. 

________

11:23 

У пресслужбі поліції актуалізували інформацію щодо учасників ДТП.

"Поліцейські на місці події попередньо встановили, що водій «Volkswagen Passat», 24-річний житель Березного, з невідомих поки причин виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив лобове зіткнення із автомобілем «Ford Focus» під керуванням 25-річного жителя села Корнин Рівненського району.

Унаслідок ДТП обоє водіїв загинули на місці події, їхні тіла деблокували рятувальники. У салоні «Volkswagen Passat» перебували рідні водія: 51-річний батько і 15-річна сестра, жителі Березного. Їх із важкими травмами доставили до медзакладів".