Облрада не призначила керівника протитуберкульозного диспансеру

18:24, 14 чер. 2019
 
Облрада не призначила керівника протитуберкульозного диспансеру

Депутати обради не підтримали призначення Федора Авруки на посаду керівника протитуберкульозного диспансеру. Представник громадської організації "Соціальне партнерство" Святослав Клічук закликав обранців не голосувати за кандидата через ймовірне порушення ним правил конкурсу.

Ще один його учасник Юрій Лазаревич вимагає у суді скасувати результати через відсутність у Федора Авруки документів про досвід роботи. Натомість кандидат переконує, що з ними все гаразд. 29 голосів депутатів виявилося недостатньо для призначення пана Авруки директором.

На фото представник ГО "Соціальне партнерство" Святослав Клічук коментує ситуацію:

– Ситуація проста: є кандидат, якого сьогодні мають розглядати, який не відповідає кваліфікаційним вимогам і не повинен був бути допущений до цьго конкурсу взагалі, не те, що його виграти. На жаль, його кандидатуру винесли в сесійну залу.

На фото голова облради Олександр Данильчук

Прийшли сказати, що такі правильні, треба дотримуватися закону, а мене пхаєте, щоб я не дотримувався закону. Я не маю права, – каже голова облради Олександр Данильчук.

На фото кандидат на посаду директора тубдиспансера Федір Аврука

В двох моїх опонентів була можливість довести важливість протитуберкульозної служби. В одного і в іншого. І ви хочете, щоб обидва кандидати переносили той свій досвід на нове бачення протитуберкульозної служби? Всі документи, які потрібно було, я надав додатково. І посадову інструкцію, все. В цьому розумінні до мене немає ніяких питань,сказав кандидат на посаду директора тубдиспансера Федір Аврука.