«Авангард» об’їжджатимуть по лівій стороні через перенесення водовідвідного колектора під стадіоном

17:33, 10 чер. 2019
 
«Авангард» об’їжджатимуть по лівій стороні через перенесення водовідвідного колектора під стадіоном

У реконструкції стадіону «Авангард» будівельники приступають до перенесення діючого каналізаційного колектора, який відводить воду від вулиць Степана Бандери, Чорновола, і аж до Відінської. Про це йдеться на сторінці міськради у фейсбуці. Пресслужба наводить слова мера Володимира Хомка, який сьогодні приходив на об’єкт:



«З незрозумілих для мене причин, всупереч будь-яким нормам, цей колектор проходить під самим стадіоном. Як і ким було прийняте таке рішення – мені невідомо. Але щоб будувати далі стадіон, колектор необхідно перенести… на майданчик уже завезли нові труби. Вартість робіт із перенесення колектора складе приблизно 1 мільйон 500 тисяч гривень».

За словами речниці міської ради Світлани Сироти, ця сума закладена в основному проекті. Через ці роботи об’їзд стадіону правою стороною буде закритий на півтора-два тижні. У цей час автомобілісти об’їхжджатимуть будівництво по лівій стороні.  

У повідомленні також ідеться, що на сьогодні освоєно близько 15 мільйонів гривень. Нагадаємо, тендер на виконання робіт з реконструкції «Авангарду» виграла фірма «Фіалка». Проект розрахований на два роки і попередня його вартість майже 200 мільйонів гривень. Безпосередні роботи на об’єкті почались 15 березня.

Дивіться також: "Фіалка" розцвіла – тендерна історія фірми, яка будує за бюджетні кошти || Розслідування