У Рівному розпочався Міжнародний турнір з настільного тенісу пам’яті тренера Миколи Буднікова

17:53, 8 чер. 2019
 
У Рівному розпочався Міжнародний турнір з настільного тенісу пам’яті тренера Миколи Буднікова

Сімдесят спортсменів із Рівненської, Тернопільської, Волинської, Хмельницької, Сумської областей та міста Києва змагаються за медалі Міжнародного турніру з настільного тенісу пам’яті тренера Миколи Буднікова.

Змагання, що мають статус міжнародних, сьогодні, 8 червня, вже водинадцяте стартували в Рівному, на базі четвертої спортивної школи. 

Тетяна Нестерова (на фото) – єдина жінка учасниця Міжнародного турніру з настільного тенісу пам’яті Миколи Буднікова. До Рівного вона приїхала з міста Вараш. Сьогодні пані Тетяна не зуміла обіграти чоловіків. Про мету своєї участі розповідає наступне:

– Набуваю якогось досвіду. Немає хвилювання за результат. Хочеться, звісно, виграти. Але я розумію, що рівень учасників тут значно вищий за мій. Тому грати цікаво. Навіть, дуже цікаво.

На фото – Олексій Сарматов із міста Суми. Єдиний учасник турніру із першої десятки рейтингу найсильніших тенісистів України. Він змагається паралельно у двох вікових категоріях: до 44-х років та VIP. Поки лише перемагає. 

Будь-який спортсмен, який приїздить на змагання - хоче перемогти. Тому я завжди намагаюся досягати максимального результату. Є декілька хороших гравців, доволі високого рівня, з якими мені доведеться серйозно поборотися, – каже Олексій Сарматов.

Змагання проходять у Рівному водинадцяте і мають статус міжнародних. Хоча, у нинішньому році участь у турнірі беруть лише українці: із Рівненської, Тернопільської, Волинської, Хмельницької, Сумської областей та міста Києва.

 

На фото організатор змагань Олександр Будніков розповідає про змагання:

Статусу міжнародних змагання набули, бо раніше участь у них брали спортсмени з Білорусі. Але через те, що у нинішньому році в них відбудуться Європейські ігри – усі вони задіяні в їх організації. Не приїхали. Але в нас присутня велика популяція українських тенісистів.

На базі четвертої рівненської спортшколи учасники Міжнародного турніру з настільного тенісу пам’яті Миколи Буднікова змагаються у чотирьох вікових категоріях. Фінали турніру відбудуться завтра, 9 червня.