У Рівному від наїзду авто загинув малюк (ОНОВЛЕНО)

14:16, 5 чер. 2019
 
У Рівному від наїзду авто загинув малюк (ОНОВЛЕНО)

Cьогодні близько 12 години у дворі житлового будинку на вулиці Руській у Рівному (район 6-ї школи, вулиця перпендикулярна до Поповича) під колеса автомобіля потрапив хлопчик 2018 року народження. Медики на місці події констатували смерть дитини, повідомила спеціалістка відділу комунікації поліції області Світлана Карачун.

Обставини події з’ясовують поліцейські. На місце поїхали і журналісти Суспільного, більше подробиць згодом.

________

14:40
Як вдалось з’ясувати, інцидент стався на території приватного обійстя. Тут наразі зачинено. Від джерела у поліції нам вдалось з’ясувати, що за кермом авто був батько дитини. 

________ 

16:25

За попередньою інформацією, батько хлопчика їхав заднім ходом і не помітив його, розповів речник поліції області Антон Крук. Двір зачинили, журналісти Суспільного стали свідками того, як з двору виїжджає автівка "Пежо". Також вони поспілкувалися з одним із сусідів, який не захотів представитись.

– Нормальна сім’я, всі хороші. Я навіть не знаю, що там трапилося. Нормальні сусіди, я вам отвічаю, і хата нормальна. Ніякі не це саме.

– Не вживають алкоголю? (запитав журналіст)

– Ні, ви шо, навіть і близько. 78-го року народження, мого племінника однокласник, – сказав чоловік.


Згодом у прес-службі додали, що за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Відповідно до медичного освідування 41-річний водій був тверезий. Мати на момент трагедії перебувала у будинку.