Учасники "Едельвейсу" влаштували виступ під стінами онкогематологічного відділення (ВІДЕО)

16:44, 1 чер. 2019
 
Учасники

Танці та повітряні кульки. Такий сюрприз для 10-річної Даринки, яка лікується в онкогематологічному відділенні обласної дитячої лікарні, підготували діти з мистецького об’єднання "Едельвейс". Вони танцювали, співали та декламували вірші під вікнами медзакладу. Все для того, аби підтримати свою колегу по танцям, яка проходить тут черговий курс хіміотерапії.

На фото пацієнтка онкогематологічного відділення Дарина Пархомчук
 
– Мені дуже сподобалось. І я всім дякую, – сказала Дарина Пархомчук.
 
Даринка в онкогематологічному відділенні лікується з листопада минулого року. 4 роки вона танцювала в мистецькому об’єднанні "Едельвейс". Мама дівчинки Лариса Пархомчук вірить в те, що її донька швидко одужає і повернеться до улюблених танців.
 
 
– Це дійсно свято для нас тут. Ми довго вже тут знаходимось. І хочеться, щоб вона танцювала, але це ще все. Ми обов’язково одужаємо і обов’язково повернемось,каже мама Дарини Лариса Пархомчук.
 
Діти вірять, що позитив додасть дівчинці сил.
 
На фото подруга Дарини Софія Самсонюк
 
– Ми хочемо, щоб вона себе відчувала, як всі діти і швидше одужала. І для цього ми танцювали,розповіла подруга Дарини Софія Самсоню.
 
На фото подруга Дарини Єва Козлова
 
– Ми танцювали для Даши щоб їй хотілося жити.Щоб в неї був хороший настрій,щоб в неї все було добре,каже подруга Дарини Єва Козлова.
 
Акцію влаштували вчора, напередодні Дня захисту дітей, щоб підтримати Даринку і всіх діток, які знаходяться на лікуванні, а також привернути увагу небайдужих.
 
На фото заступниця головного лікаря з медичної частини Любов Філик
 
– Поряд з медикаментозним лікуванням, це також дуже важливо для дітей. І цей такий не ординарний захід, який сьогодні нам влаштували діти для маленької пацієнтки нашого відділення надзвичайно важливий не тільки для неї, а й для тих інших діток, які виглядали з віконця і дивилися, як виступають діти, розповіла заступниця головного лікаря з медичної частини Любов Філик.