Мічуду-молодшого суд відправив під домашній арешт

18:13, 28 тра. 2019
 
Мічуду-молодшого суд відправив під домашній арешт

Андрію Мічуді суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Цю інформацію підтвердила речниця Департаменту захисту економіки Наталія Калиновська.

Нагадаємо, його батька, керівника обласної Державної будівельної інспекції Ігоря Мічуду затримали у суботу за підозрою у вимаганні та отриманні хабара – 400 тисяч гривень. Учора його взяли під варту на 60 дів без права внесення застави. Захист планує це рішення оскаржити.

За версією слідства, чиновник змовився зі своїм сином Андрієм. Той працював на підприємстві "Мека", на рахунок якого надійшов хабар. Тож йому оголосили підозру, повідомила Наталія Калиновська. Адвокат Андрія Мічуди Олександр Величко телефоном пояснив нам його позицію у цій справі.

– Все не влаштовує. Він звільнився з того підприємства ще задовго до того, як ті кошти туди перераховували. Він там не працював офіційно, звільнився.

– По рішенню про запобіжний захід - домашній арешт, буде якась апеляція від вас чи... (запитує журналіст)

– Ну, мабуть, ні. Бо в порівнянні з тим, який просив прокурор, це ще більш-менш прийнятний, – сказав представник Андрія Мічуди Олександр Величко.