Фахівець з Сєвєродонецька: у "Регіни" новий тренер

12:09, 28 тра. 2019
 
Фахівець з Сєвєродонецька: у

Боротися за місце в четвірці найкращих команд Суперліги. Про таке завдання на наступний сезон журналістам Суспільного розповів новий головний тренер рівненської "Регіни" Дмитро Юрченко.

Цей фахівець родом з Сєвєродонецька, перед "Регіною" він працював в Хмельницькому та Тернополі. Попри завершення сезону, нині волейболістки "Регіни тренуються на базі 26-ї школи. Саме на сьогоднішньому ранковому тренуванні новий очільник команди розповів про плани знімальній групі UA: Рівне.

– Настрій дуже гарний, думки про те, що треба "Регіні" підніматися вище, туди – в першу четвірку. План підготовки є. Команда допрацює до кінця тижня, потім йде у відпустку. Збираємося 20 липня, – сказав головний тренер рівненської "Регіни" Дмитро Юрченко.

Нагадаємо, попередником Дмитра Юрченка був Ігор Тартаковський. Під його керівництвом команда посіла передостаннє, сьоме місце в Суперлізі. Після цього були перехідні матчі проти команди Харкова, в яких "Регіна" зберегла прописку серед найсильніших жіночих команд України.