Рівень води у Случі піднімається (ФОТО)

18:03, 22 тра. 2019
 
Рівень води у Случі піднімається (ФОТО)

На 18 см упродовж минулої доби піднявся рівень води у річці Случ в районі Сарн. Ще на 4 см рівень зріс упродовж сьогоднішнього дня. Про це нам повідомив начальник Сарненського управління водного господарства Олег Овсійчук.

Як виглядав Случ біля Сарн сьогодні зранку, ви можете бачити на цих фотографіях. За словами Олега Овсійчука, востаннє так піднімалася вода 30 років тому, у 1989-му році. За його прогнозом, завтра варто очікувати на пік зростання води, упродовж ночі рівень може піднятися на 10 сантиметрів. Втім, така ситуація не є критичною.

– Це не критична ситуація. Ще 70 см до оголошення третього ступеня готовності. А третій ступінь готовності наступає, коли метр води до кромки дамби,прокоментував телефоном начальник Сарненського управління водного господарства Олег Овсійчук.

Також Олег Овсійчук повідомив, що інформації про підтоплення осель у Сарненському районі не надходило. Не залишилося підтоплених будинків і в Рокитнівському районі. Там нині відкачують воду лише зі ставків та криниць. Стабілізувалися ситуація також у річці Горинь.