ДТП на Соборній: у поліції повідомили подробиці зіткнення авто із деревом (ФОТО, ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

18:13, 21 тра. 2019
 
ДТП на Соборній: у поліції повідомили подробиці зіткнення авто із деревом (ФОТО, ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

Прес-офіцерка поліції області Марія Юстицька повідомила Суспільному перші подробиці ДТП на Соборній у Рівному. Поблизу авторемзаводу легковик влетів у дерево та зламав його.

– Із прилеглої території виїжджало авто, водій якого, попередньо, не надав переваги в русі іншому авто, що рухалось Соборною. Тож кермувальник в’їхав у дерево. Водій не травмувався, але лікарі ще оглядають його пасажирів, це жінка з дитиною. Візуально водії були тверезими,сказала М.Юстицька.

Більше обставин у поліції пообіцяли повідомити згодом.

Також відео з місця події оприлюднили і в управлінні патрульної поліції області. 

________

18:30
– За попередньою інформацією, водій автомобіля «Audi 80», виїжджаючи з прилеглої території, створивши аварійну ситуацію, не надав переваги в русі автомобілю «Audi А6» під керуванням 24-річного рівнянина, який рухався головною дорогою. Аби уникнути зіткнення, водій останнього транспортного засобу в’їхав у придорожнє дерево.

Водій автомобіля «Audi 80» з місця пригоди втік. Наразі його особу встановлюють правоохоронці,повідомила М.Юстицька.

________

22 травня, 11:30

За інформацією від прес-офіцерки поліції Марії Юстицької, у салоні автомобіля перебувала 24-річна цивільна дружина з чотирирічним сином. Їх обох доставили до лікарні, де медики діагностували у дитини забої вуха та підшкірну гематому лоба, а у жінки — осаднення. Обох після надання необхідної медичної допомоги відпустили. 

Інше авто, яке могло стати причиною ДТП, наразі не встановили.