У Зорі горіла газова труба, газопостачання мешканцям припинили (ВІДЕО)

17:39, 21 тра. 2019
 
У Зорі горіла газова труба, газопостачання мешканцям припинили (ВІДЕО)

Інцидент стався вчора близько 10-ї вечора у Зорі, відео Суспільному надав місцевий житель Вадим Мосійчук.

За його словами, мешканці ще минулого тижня почали звертатись до місцевої влади з інформацією про те, що у будинку на вулиці Конституції струмом пробиває по трубах. Втім, за словами чоловіка, на це не було реакції.

– Це було страшно. Якби стіна будинку була оббита пінопластом – ми б не встигли навіть прокинутись,сказав В.Мосійчук.

Прес-секретарка «Рівнегазу» Ольга Зайчук на запит Суспільного повідомила, що від підприємства направили лист владі села. У ньому йдеться, що «…виникла пожежа через ймовірне попадання електроструму на газопроводи. Слюсарем АДС газопостачання до всіх квартир даного будинку припинено. Просимо Вас, як власника житла, встановити причину попадання електронапруги на газопроводи спеціалізованою організацією та надати нам акт обстеження електромереж будинку із заключенням причини попадання напруги на газопроводи. Після усунення попадання напруги на газопроводи просимо звернутися до ПАТ «Рівнегаз» із клопотанням по відновленню газопостачання будинку № 3».

Ми також зв’язались із в.о. сільського голови Зорі Михайлом Дяченком. Він зазначив, що сьогодні спеціалісти цілий день займались усуненням цієї проблеми і за попередньою домовленістю із газовиками постачання газу мешканцям відновлять завтра зранку.