У центрі Рівного планують замінити знищену бруківку (ВІДЕО)

17:00, 20 тра. 2019
 
У центрі Рівного планують замінити знищену бруківку (ВІДЕО)

Замінити плитку, якій понад десять років, на тротуарі навпроти головпоштамту просить міську владу рівнянин Віктор Булига. Його петиція на сайті міськвиконкому набрала півтори сотні голосів. Чоловік розповідає, у нинішньому вигляді бруківка виглядає непривабливо і навіть небезпечно для пішоходів. Чи збирається міська влада замінювати бруківку в центрі, якщо так, то коли, дізнавалися журналісти Суспільного.



– Дуже погана дорога, її терміново потрібно ремонтувати,коментує рівнянин Руслан Берестень стан тротуару навпроти головпоштамту.

Змушена оминати ями з дитячим візочком і пані Віта.



– Дуже великі ями, об’їжджаю. Спить дитина, не хочу розбудити,каже рівнянка Віта.


Петицію про заміну на ділянці навпроти головпоштамту тротуарної бруківки зареєстрував на сайті міської ради Віктор Булига. Він щодня проходить цією дорогою, адже проживає у сусідньому будинку.



– Коли приїжджають гості до мене, я їх виводжу іншою стороною. Введу до універмагу, і звідти розповідаю про цю будівлю. Щоб дорогу вони не побачили. Тут так вже тривалий час. Коли з візками мами йдуть, старенькі бабусі, їм незручно. Тут можна впасти,розповів автор петиції Віктор Булига.


Петиція Віктора Булиги про заміну бруківки за місяць набрала півтори сотні голосів. І хоча для розгляду петиції міською владою необхідно три сотні підписів, міський голова обіцяє ремонт вже завтра.



– Зробимо косметичний ремонт. Біля пошти перекладемо і будемо чекати. Є гарний проект, абсолютний ексклюзив, по переформатуванню майданчику, який йде від пошти до "Арбату". Декілька варіантів зараз розглядається, проектанти зараз працюють. Ми також там щось змінимо, не хочу казати наперед. Ми подамо це на розсуд громадськості і подивимось. Але ремонт буде зроблений, незалежно від петиції, – сказав міський голова Рівного Володимир Хомко.