Готово не все: угоду на ремонт вулиці Шухевича продовжили

18:43, 15 тра. 2019
 
Готово не все: угоду на ремонт вулиці Шухевича продовжили

Не доклали тактильну плитку та не сховали колодязі. Так міський голова Рівного Володимир Хомко пояснив продовження угоди з виконавцем про капітальний ремонт вулиці Шухевича.

Нагадаємо, термін ремонту збіг сьогодні. Заступник начальника управління житлово-комунального господарства Дмитро Трофимчук повідомив, що фірма-підрядник "Будальянс груп" сама звернулася з листом, у якому просила продовжити терміни робіт.

Заступник директора підприємства Роман Мосійчук пояснив: роботи, які лишилися, вони можуть виконати орієнтовно у двотижневий термін. Зазначимо, що загальна вартість капремонту складає понад 27 мільйонів гривень, він триває з 2017-го.

На фото міський голова Рівного Володимиир Хомко

– Ще не вкладена тактильна плитка, колодязі "не похоронені", навколо розбита бруківка. Аж коли це все буде ліквідовано – тоді буде прийнятий об’єкт остаточно. Більше того, я не знаю, покажете ви це чи ні, але я пам’ятаю свою обіцянку: ми ще маємо зробити об’їзди в двори. Зараз проблема з фінансами, бо ми трохи більше дали на стадіон, але це за нами і рано чи пізно будуть зроблені гарні в’їзди у двори, 2-й і 18-й будинок,прокоментував міській голова Рівного Володимиир Хомко.

 Як ми повідомляли раніше, порушень у вкладанні тактильної плитки на Шухевича УЖКГ не знайшло.