Поле зі штучним покриттям відкрили на Ювілейному, у Рівному таких буде ще чотири (ФОТО, ВІДЕО)

12:43, 15 тра. 2019
 
Поле зі штучним покриттям відкрили на Ювілейному, у Рівному таких буде ще чотири (ФОТО, ВІДЕО)

Футбольний майданчик зі штучним покриттям відкрили в 19-й рівненській школі. Облаштували його в рамках проекту Громадського бюджету.

Вартість проекту – 1 мільйон 250 тисяч гривень, розповіла авторка проекту, депутатка Рівнеради Любов Романюк. Загалом при рівненських школах на сьогодні діє п’ять майданчиків зі штучним покриттям, повідомив начальник управління освіти Рівного Василь Харковець. Щоправда, у 26-й школі покриття вже зносилося. Цьогоріч в загальноосвітніх закладах мають відкрити ще чотири таких майданчики.

На фото капітан футбольної команди НВК №19 Владислав Соботюк

Майданчик класний, більший, чим на Набережній в центрі міста. І трохи слизький, дощ був. А так то класний дуже, – розповів капітан футбольної команди НВК №19 Владислав Соботюк.

На фото авторка проекту Громадського бюджету Любов Романюк

Згідно з положенням про Громадський бюджет, проекти є відкриті для загального доступу. Але оскільки цей майданчик стоїть на балансі школи, були розроблені певні правила користування. Якщо майданчик закритий, це не значить, що він закритий, просто треба взяти на вахті ключі, – прокоментувала авторка проекту Громадського бюджету Любов Романюк.