У Рівному під колеса авто потрапила малолітня дитина (ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

20:52, 14 тра. 2019
 
У Рівному під колеса авто потрапила малолітня дитина (ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

У Рівному в дворі будинку на Чорновола, 60 позашляховик BMW наїхав на на дитину. Мова про двохрічну дівчинку (спочатку мова йшла про 4-річного хлопчика. Згодом прес-офіцерка поліції області Марія Юстицька пояснила, що ця інформація була попередня і отримана зі слів водія, який після ДТП був у шоковому стані).

Дитину забрали до лікарні, у неї попередньо діагностували забій голови та перелом ноги. Водій хоч за попередньою інформацією був тверезий, утім його забрали на освідування. Безпосередніх свідків інциденту на місці ми не знайшли, проте місцеві жителі вкотре заявили, що їхній двір для дітей небезпечний, адже є проїзним і жодних обмежень швидкості руху тут немає.

Водій, якого екіпаж патрульних повернув на місце після освідування у медзакладі, спілкуватися із журналістом Суспільного не захотів. На місці ми з’ясували, що він зі Львова. Копи ж не на камеру сказали, що алкотестер не виявив у нього ознак сп’яніння.

 ________
22:40
Достовірне джерело серед медиків уточнило, що дитині 2 роки, а не 4, а перелому – немає. Втім, його направили до нейрохірурга на консультацію.

Також на каналі "Рівненського медіа-центру" оприлюднили відео моменту на їзду, яке зафіксувала камера спостереження.