«Верес» просить гроші у міста через «критичну фінансову ситуацію»

16:56, 13 тра. 2019
 
«Верес» просить гроші у міста через «критичну фінансову ситуацію»

Відповідна публікація з’явилась на офіційній сторінці клубу. Прес-аташе «Вереса» Олексій Кривошеєв телефоном зазначив, що позиція, оприлюднена у соцмережі, відповідає дійсності. Щоправда, яку суму просить клуб і чому це робить наприкінці сезону, він не сказав, пообіцявши надати коментарі згодом.

                                   У тексті йдеться:

«Міський голова та депутати Рівнеради готові підтримати НК «Верес».

Усі знають про критичну фінансову ситуацію, яка склалась в Народний Клуб «Верес» Рівне. Сподівання на залучення нових спонсорів з середовища місцевого бізнесу не дали очікуваних результатів. Спонсорами клубу стали Будівельна компанія «Фіалка», магазин «iOlka» та продовжила свою підтримку клубу компанія «AutoPlus». Клуб повністю виконав свої зобов’язання перед спонсорами, а ті в свою чергу – виконали зобов’язання перед клубом. Але цього не вистачило для задоволення всіх потреб по утриманню команди. Не вистачило навіть тих, близько п’яти мільйонів, які вклав в команду президент НК «Верес» (Рівне) Олексій Хахльов. З особистих коштів. І наприкінці сезону «червоно-чорні» опинились в критичному фінансовому становищі. Постало питання не виходу футболістів на матчі.
Народний клуб «Верес» звернувся по допомогу до міського голови Рівного Володимира Хомка, секретаря міськради Сергія Паладійчука та депутатів Рівненської міської ради. Відповідний лист від імені клубу підписали: президент клубу Олексій Хахльов, спортивний директор Орест Баль, капітан команди Борис Орловський, представники руху «ультра» та представники вболівальницьких спільнот та членів клубу.

Наразі ми отримали позитивну відповідь від міської ради. Міський голова Володимир Хомко та депутати Рівнеради готові надати свою допомогу і підтримку у вирішенні проблем НК «Верес»!»,йдеться у повідомленні.

Суспільне звернулось за коментарем у міську раду. Речниця Світлана Сирота повідомила, що свою позицію міський голова Володимир Хомко з цього питання озвучить завтра.

Як ми повідомляли раніше, 8 травня, коли з’явилась заява про можливий невихід футболістів на матч через борг по зарплатні, президент громадської спілки «Верес» Олексій Хахльов у телефонному коментарі сказав, що має стратегічне рішення, як вийти з кризи.

Через годину на офіційних інформаційних ресурсах «Вереса» з’явилося ще одне повідомлення про можливе створення публічного акціонерного товариства, засновниками якого мають буцімто стати одноіменна громадська спілка, міська влада та підприємство «Укртепло». Більше про перспективи створення такої структури ми розповімо вже у завтрашніх повідомленнях.