У день одруження сина у будинок лісничого кинули бойову гранату (ФОТО, ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

8:54, 13 тра. 2019
 
У день одруження сина у будинок лісничого кинули бойову гранату (ФОТО, ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

Бойову гранату кинули сьогодні вночі у будинок лісничого Балашівського лісництва, що у Березнівському районі. Інформацію Суспільному підтвердили у лісгоспі. 

– Так, кинули гранату до будинку лісничого Балашівського лісництва Юрія Гапона. Вчора він одружував сина, це все було в кафе, тобто не вдома. І серед ночі кинули бойову гранату, вона розірвалась, нанесено збитки. Без жертв, тому що вдома не було нікого. Підозрюємо, що це пов’язано з роботою, у нас є різні лісопорушники, з якими ми боремось, щоб не крали ліс,прокоментував Суспільному головний лісничий ДП "Березнівський лісгосп", в склад якого входить згадане лісництво, Олександр Галагуз. 

На сайті лісництва вказано, що на своїй посаді Юрій Гапон перебуває більше 25 років. 

У поліції додали, що кинули гранату РГД-5. За словами прес-офіцерки Марії Юстицької, уламки боєприпасу вилучили із будинку 57-річного жителя села Яцковичі та передали на експертизу. Оперативні дії по встановленню нападника чи нападників тривають. 

Наразі Суспільне намагається дізнатись більше про цю ситуацію, тому матеріал буде оновлюватись по мірі отримання нових фактів та коментарів. Також ми плануємо зустрітись із самим лісничим та почути його версію.

Репортаж Суспільного про цей інцидент.