Прощання з начальником військового госпіталю Олексієм Кльоновим (ФОТО, ВІДЕО)

16:02, 11 тра. 2019
 
Прощання з начальником військового госпіталю Олексієм Кльоновим (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні у Рівному прощалися з начальником Рівненського військового госпіталю Олексієм Кльоновим. До медичного закладу, яким він керував 14 років, сьогодні прийшли військовослужбовці і командування оперативного командування "Захід", медики та волонтери.

Після прощальної церемонії, яка тривала більше години, Олексія Кльонова, полковника медичної служби, заслуженого ліікаря України поховали на кладовищі у Новому Дворі.

На фото заступник начальника Рівненського військового госпіталю Іван Підопригора

Завжди розпитає, завжди підтримає, розпитає про моменти, чи є якісь непорозуміння. Завжди старався вникнути в проблеми кожної людини, чи військовослужбовця, чи цивільні. Ця передчасна смерть стала несподіванкою. Працювали на максимальних можливостях. Тому що госпіталь розрахований на 200 місць. Але такі періоди були, що тут було і 240, і 350 чоловік. Тобто перевищували, але всім знаходилися місця, і всім надавалася якісна медична допомога, – згадує заступник начальника Рівненського військового госпіталю Іван Підопригора.

На фото начальник медичної служби Збройних Сил України Ігор Хоменко

Ми були з ним майже однокашниками. Я на рік пізніше закінчив військово-медичну академію, ще тоді Ленінградську. Він був дуже позитивний, і бачимо, що тут змінилося за ці роки, які він тут був. Він був наймолодшим начальником госпіталю, коли був призначений. І відтоді увесь час керував госпіталем, – розповідає начальник медичної служби Збройних Сил України Ігор Хоменко.

Як ми повідомляли раніше, на 53-му році через раптові проблеми зі здоров’ям з життя пішов начальник Рівненського військового госпіталю, полковник медичної служби, Заслужений лікар України Олексій Кльонов.