Біля фіскальної служби області – обшук (ФОТО) (ОНОВЛЕНО)

13:43, 8 тра. 2019
 
Біля фіскальної служби області – обшук (ФОТО) (ОНОВЛЕНО)

У ці хвилини поблизу будівлі обласної фіскальної служби правоохоронці проводять обшук у автомобілі.

На місці нам вдалось дізнатись, що мова йде про авто заступниці начальника управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Руслани Мички. Зазначимо, що працюють тут представники Військової прокуратури та Держбюро розслідувань.

Наразі тривають слідчі дії, жодних коментарів на місці нам поки отримати не вдалось. Більше подробиць – згодом.

________

13:50

Речник поліції області Антон Крук на місці повідомив, що мова йде про отримання хабара у сумі 500 доларів. Він додав, що випадком займається також Управління захисту економіки.

________

16:30

Слідчі дії на місці тривали до третьої години дня. Після цього ми зв’язалися за контактним номером телефону з розташованим у Хмельницькому теруправлінням Державного бюро розслідувань. Черговий слідчий пояснив, що подробиці затримання вказано в публікцаії на їхньому офіційному сайті. Там зазначено, що посадовиця отримала хабар від кальян-бару за можливість працювати без ліцензії та без перевірок. Слідчі ДБР готують затриманій повідомлення про підозру в одержанні неправомірної вигоди. Ми намагаємося зв’язатися з керівником Руслани Мички. начальником ГУ ДФС області Дмитром Зайцевим, аби дізнатися його реакцію.

________

16:50

Завідувачка сектору комунікації Ірина Матвійчук пояснила, що поки що у фіскальній службі не готові озвучити свою позицію з приводу затримання колеги. Не коментує ситуацію і адвокат Руслани Мички Андрій Колесник.