Благодійний ярмарок "Врятуймо життя разом" відбувся сьогодні у Рівному (ВІДЕО)

17:49, 25 кві. 2019
 
Благодійний ярмарок

Більше 260 тисяч гривень вдалося назбирати на благодійному ярмарку "Врятуймо життя разом".

Таку суму озвучила Людмила Грекул, головна спеціалістка управління освіти Рівного. Ці кошти передадуть батькам двох учнів: Сильвестру Кривошею з 15-ї школи та Єлизаветі Юхимчук з 25-ї. Обоє школярів мають онкохвороби. Участь у благодійному ярмарку брали учні усіх 35-ти рівненських шкіл. Упродовж дня на Майдані Незалежності можна було придбати великодні смаколики, сувеніри, іграшки, прикраси, які школярі виготовили власноруч. Ярмарок проводять п’ятий рік поспіль за ініціативи міського управління освіти та науки.

 – Беруть з собою, починаючи від виробів, які приготували на гуртку, закінчуючи випічкою. Зрозуміло, що усе це традиційне, яке може згодитися господині саме на свята чи для того, щоб прикрасити свою оселю. Кому потрібна допомога, тим ми і даємо.
Ми ці кошти перерахуємо, їх розподілимо порівну між учнями та передамо батькам сьогодні, – розповіла Людмила Грекул.

На фото Тетяна Пивоварчук

Ми продаємо усі вироби ручної роботи, які робили наші діти з економічно-правового ліцею, наприклад, печиво, кекси різні, корзинки з кремом для того, щоб назбирати гроші для дітей, які цього потребують. Кексики, наприклад, від 7 до 15 гривень. Печиво ми продаємо у великих кількостях, тому від 20 до 40 гривень., – сказала учениця економіко-правового ліцею Тетяна Пивоварчук.

На фото рівнянка Жанна

Завжди купую, бо це приємно, наприклад, подарувати хрещеникам, які приходять. І це приносить радість. Сюди завжди приходять всі, хто хоч один раз тут побував, – прокоментувала покупчиня Жанна.