У Рівному пікетували лісомисливське управління: позиції сторін

13:33, 25 кві. 2019
 
У Рівному пікетували лісомисливське управління: позиції  сторін

Звільнення начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Віталія Суховича вимагали сьогодні люди, які двома автобусами приїхали до будівлі, де розташована ця установа.

За словами координатора мітингу Федора Марчука, який представився пенсіонером лісової галузі, люди – це працівники державного підприємства "Березнівське лісове господарство". До Рівного вони приїхали з власної ініціативи, бо незгодні з кадровою політикою керівника управління Віталія Суховича. Мітинг тривав близько години. До людей вийшов перший заступник начальника управління Михайло Прокопчук. Після спілкування з ним пікетувальники розійшлися, не передавши керівництву управління жодних письмових заяв чи вимог.

На фото Федір Марчук

– Частина працівників Березнівського лісгоспу, які незгодні з кадровою політикою пана Суховича. Це попереджувальна акція. Вони вимагають відставки генерального. Бо він за два роки на посаді звільнив 10 директорів. І ця його програма продовжується. На ці посади він ставить родичів, наближених до нього, – розповів координатор групи мітингарів Федір Марчук.

На фото Михайло Прокопчук
 
– Це те саме, що є псевдоекологи – то це такі ж лісівники. Бо хто має щось робити – то він зараз працює в лісі, оберігає його від вогню. А ці люди – я не розумію, чого приїхали. Якщо є якісь конкретні факти – то хай би виклали. А якщо вони хочуть розповісти про свого хорошого директора – то хай їдуть в Держагентство лісових ресурсів, – сказав перший заступник начальника обласного управління лісового господарства Михайло Прокопчук.