Частину вулиці Котляревського перейменували на Героїв-чорнобильців

12:12, 25 кві. 2019
 
Частину вулиці Котляревського перейменували на Героїв-чорнобильців

Це зробили депутати Рівненської міської ради щойно на засідання сесії. Прийняття відбулось без обговорення, "за" проголосувало 37 обранців, не голосувало троє. 

Нагадаємо, з такою пропозицією до міської влади раніше звернулися члени громадської організації "Рівненські ветерани-чорнобильці".

Мова про відрізок від повороту із вулиці Степана Бандери на вулицю Котляревського і до обласного ліцею, це 250 метрів. Окрім будівлі Рівненської філії Суспільного мовлення (на фото), на цій частині вулиці будівель більше немає.

– Ми кожного дня дивимося телевізор. Весь час анонсується адреса, де знаходиться телекомпанія. Тобто весь час чорнобильці будуть на слуху. А якщо це комусь не подобається - нехай вибачають, – сказав Микола Гайбонюк, голова правління ГО "Рівненські ветерани-чорнобильці".

– Це буде маса незручностей для нас, як телекомпанії. Це заміна усіх статутних документів, ліцензії. Зміна усіх документів, там усюди зазначено, що це вулиця Котляревського, 20А, – зазначила Людмила Хома, менеджерка філії ПАТ "НСТУ "Рівненська регіональна дирекція"