Рівнянки з "Регіни" вдруге перемогли харків’янок

18:32, 24 кві. 2019
 
Рівнянки з

З рахунком – 2:0 повела рівненська "Регіна" у протистоянні з командою Харківського вищого училища фізичної культури і спорту за право збереження місця у жіночій волейбольній Суперлізі.

Вчора, у першій зустрічі суперниць у Рівному підопічні Ігоря Тартаковського здолали харків’янок з рахунком – 3:0. Сьогодні у повторній грі на майданчику НВК №26 "Регіна" обіграла гостей – 3:1. Триватиме протистояння до трьох перемог. Наступний матч відбудеться у Харкові 2-го травня. У разі потреби четверту гру суперниці зіграють 3-го травня.

На фото тренерка харків’янок Ольга Ахлестіна

–Поки що для нас – це більше практика, ніж шанс потрапити до Суперліги. Дівчата – дуже молоді. 2000-го, 2001-го та 2002-го років народження. Ми всі разом піднімалися з нуля. Дійшли до цього рівня. Ми задоволені. Хотіли б в цих матчах побачити більш достойний результат. Але – ще бачимо, над чим працювати. Досвіду ще не вистачає, – розповіла головна тренерка команди ХОВУФКС Ольга Ахлестіна.

На фото гравчиня "Регіни" Світлана Росоха

– Вчора були якісь більш настроєні. Грали в своє задоволення. Сьогодні думали – буде легко. Але вони теж налаштувалися. Ми всі м’ячі на своїх помилках програли, – каже гравчиня "Регіни" Світлана Росоха.