Олексій Муляренко про майбутнє після виборів (ЕКСКЛЮЗИВНЕ ВІДЕОІНТЕРВ’Ю)

16:58, 22 кві. 2019
 
Олексій Муляренко про майбутнє після виборів (ЕКСКЛЮЗИВНЕ ВІДЕОІНТЕРВ’Ю)

Він – людина команди Петра Порошенка. Звісно, ми не змогли не запитати його, що він робитиме після програшу чинного Президента на виборах.

Ексклюзивне інтерв’ю голови Рівненської ОДА Олексія Муляренка Суспільному. Ми запитали, чи була уже розмова із представниками «ЗеКоманди», чи піде він у відставку, як колега зі Львівщини сьогодні та що робитиме, коли його «попросять» з посади.

Дивіться також по темі: Керівник рівненської "ЗеКоманди" Дмитро Соломчук про політичне майбутнє (ЕКСКЛЮЗИВНЕ ВІДЕОІНТЕРВ’Ю)

 

Довідково: Володимир Зеленський, за попередніми результатами, переміг на Рівненщині у виборах Президента. По області він набрав 60% голосів. Найбільшою була підтримка Зеленського в окрузі з центром у Сарнах, де він набрав 64%, найменшою в окрузі з центром у Дубні – майже 58%.

Станом на 11 ранку, за інформацією з сайту ЦВК, на усіх п’яти ОВК області завершили обробку протоколів. До слова, Рівненщина стала першою областю в Україні, що завершила підрахунок голосів. Щодо України загалом, то підрахунок добігає кінця. В активі Володимира Зеленського на цей момент понад 73 відсотка голосів виборців.