"Я просто не знаю цих відповідей", – депутат про спробу підпалу свого будинку

18:06, 18 кві. 2019
 

У Костополі намагалися підпалити будинок, який належить депутату Костопільської міської ради та доценту РДГУ Ігорю Семещуку (на фото – скрін із сюжета 2013-го року). Як повідомила речниця Нацполіції області Марія Юстицька, повідомлення про цей випадок до поліції надійшло опів на другу ночі.

За її словами, у будинку розбили вікно, закинувши туди пляшку із паливно-мастильними матеріалами. Вона не загорілася. У будинку знаходилася родина Ігоря Семещука: його дружина, донька та онука.

Сам Ігор Семещук повідомив нашим журналістам телефоном, що він не здогадується хто міг таке вчинити.

– Я депутат міської ради, так, але я не думаю, що це пов’язано з моєю депутатською діяльністю. Я не знаю, я в освіті працюю, для мене все дико і незрозуміло. Я ні на які питання відповісти не можу, я просто не знаю цих відповідей,каже обранець. 


– Вилучену ємність, яка частково розбилася, відправили для проведення дослідження у Рівненський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. За фактом замаху на умисне пошкодження майна шляхом підпалу поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 2 статей 15 та 194 Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють усі обставини події та осіб, причетних до вчиненого злочину, – зазначила прес-офіцерка Нацполіції області Марія Юстицька.