У Рівному водія маршрутки запідозрили у кермуванні під дією наркотиків

17:03, 17 кві. 2019
 
У Рівному водія маршрутки запідозрили у кермуванні під дією наркотиків

Водія маршрутки, якого підозрюють у кермуванні у стані наркотичного сп’яніння, зупинили сьогодні патрульні у Рівному. Це сталося близько 13-ї години на вулиці Волинської Дивізії.

Як повідомила речниця патрульної поліції області Оксана Юрченко, маршрутку зупинили після отриманого орієнтування. За кермом був житель села Великий Олексин, 1986-го року народження. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу та запропонували водієві пройти освідування на вміст в організмі наркотичних речовин. За словами начальника відділу безпеки дорожнього руху Сергія Коханюка, на нього також можуть скласти протокол щодо технічного стану маршрутки, оскільки на правому задньому колесі була відсутня гайка кріплення, а на передніх були покришки з різними протекторами, що є порушенням.

На фото Оксана Юрченко

Водія виявили за орієнтуванням з ознаками наркотичного сп’яніння, на Волинської Дивізії. Маршрутка була без пасажирів, не на маршруті. Під час попереднього огляду у водія виявили речовину білого кольору, зовні схожу на наркотичну та речовину рослинного походження, також зовні схожу на наркотичну. Попередньо – водій був у стані наркотичного сп’яніння, лікарський висновок буде вже завтра, – розповіла речниця патрульної поліції області Оксана Юрченко.

На місці події водій маршрутки від спілкування з кореспондентами Суспільного відмовився, попросивши при цьому, щоб його не знімали. На час нашого перебування там він знаходився у салоні.