У Здолбунові БТР наїхав на легковик (ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

18:50, 11 кві. 2019
 
У Здолбунові БТР наїхав на легковик (ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

ДТП сталась близько о пів на шосту вечора на «богдашівському» перехресті. Журналісти Суспільного на місці з’ясували, що травмованих у цій автопригоді немає.

Коментар начальника прес-служби ОК «Захід» Анатолія Прошина ми наразі чекаємо. За нашою інформацією, в Острозі на центральній площі сьогодні відбувався показ техніки та озброєння.

Той самий БТР із бортовим номером 120 на виставці техніки в Острозі сьогодні

– На місці ДТП зараз працюють здолбунівські поліцейські, встановлюють обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди. За попередньою інформацією, у БТРа відмовили гальма і він допустив зіткнення з легковим автомобілем. В результаті ДТП ніхто не постраждав, розповів Суспільному начальник відділу комунікації поліції області Антон Крук.

А це коментар водія легковика, на який наїхав БТР.

_________

19:01

За словами начальника прес-служби ОК «Захід» Анатолія Прошина, у БТРа, що рухався в колоні, відмовили гальма. Щоб уникнути зіткнення з автомобілем та наїзду на жінку із дитиною, водій військової машини застосував ручне гальмування, виїхав на зустрічну, де і зіткнувся із легковиком. Також полковник додав, що колона поверталась у автопарк в Рівному із Острога, сьогодні бронетехніка там долучилась до заходів із патріотичного виховання молоді.