Суд покарав парубка, який пробігся по патрульній машині

12:02, 10 кві. 2019
 
Суд покарав парубка, який пробігся по патрульній машині

10200 гривень штрафу присудив як покарання Рівненський міський суд 20-річному Дмитру Ільчуку, який у січні цього року у центрі Рівного пробігся по патрульній машині, зняв це на відео та виклав у мережу. Про це йдеться на офіційному сайті Єдиного держреєстру судових рішень.

В ухвалі суду йдеться, що парубок визнав свою вину у вчиненні хуліганства (стаття звучить як грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом). А ще він сказав судді, що у своєму вчинку розкаюється.

Під час розгляду справи, як ідеться у держреєстрі, він пояснив, що пробігся по машині і зняв це на відео через те, що хотів підвищити рейтинг свого каналу в соціальній мережі «Youtube» та через спір з своїм товаришем.
Як ми повідомляли раніше, журналістам Дмитро Ільчук після того, як відео набрало популярності, розповідав, що у поліцію для дачі пояснень вирішив прийти сам, а свій вчинок коментував так:

– Просто хотілося зібрати багато переглядів і «хайпанути» на «youtube». Приїхав до кінопалацу «Україна» і побачив машину, і зробив це. Я сам подзвонив у поліцію, сам здався і сам признався що це я був. Просто не хотів, щоб розшукували,казав парубок.

А ось відео, про яке, власне, і йде мова.