"Розтрощене авто без водія": що відомо про ДТП на Відінській (ФОТО, ВІДЕО)

12:56, 2 кві. 2019
 

Розтрощене авто без водія - таке повідомлення сьогодні отримали рівненські патрульні приблизно о 2-й ночі. Прибувши на місце на вулицю Відінську, автівка була без керманича, про це нам розповіла речниця патрульної поліції області Оксана Юрченко. З її слів, лише через годину до патрульних з’явилася власниця авто, яка сказала, що під час ДТП буцімто перебувала за кермом. А потім  залишила місце події через погане самопочуття.

Об 11-тій ранку БМВ із пошкодженнями знаходилося посеред дороги на вулиці Відінська.

У салоні журналісти Суспільного помітили двох чоловіків, які відмовилися назватися. 

– Я не хочу зараз нічого пояснювати, – сказав один з чоловіків, які були в салоні автомобіля.

Також додав, що вони тут за вказівкою власниці БМВ, але прибрати з проїжджої частини вони не можуть через те, що вона заблокована. Евакуатор, який вони викликали, не зміг забрати машину. Коли журналісти були на місці події, біля пошкодженої БМВ з’явилася жінка.

Сказала, що вона власниця автомобіля, але імені свого не назвала. Спілкуватися з нами на місці відмовилася і зачинилася на задньому сидінні.

Речниця патрульної поліції Оксана Юрченко повідомила, що за кермом під час ДТП перебувала власниця, яка начебто вїхала в огорожу, а після цього залишила авто і пішла. 

– В ході скадання схеми ДТП патрульними з’явилася громадянка, яка сказала, що вона водій. Через отриманий стрес і погане самопочуття в емоційному стані вона покинула місце події. На цю особу склали протокол за те, що вона залишила місце ДТП, і за порущення ПДР, які призвели до ДТП. Травм вона не отримала і за допомогою до медиків не зверталася, – розповіла речниця патрульної поліції Оксана Юрченко.