У Рівному автомобіль в’їхав у паркан та загорівся (ФОТО, ВІДЕО)

18:22, 24 бер. 2019
 
У Рівному автомобіль в’їхав у паркан та загорівся (ФОТО, ВІДЕО)

У Рівному внаслідок ДТП загорівся легковий автомобіль. Це сталося сьогодні о 17-тій на вулиці Біла. На місці події працівники ДСНС ліквідували пожежу, а слідчий разом із патрульними поліцейськими встановлюють усі обставини події.

За інформацією прес-офіцерки поліції області Ольги Ангелової, водій автомобіля «BMW» не впорався із керуванням і врізався у бетонний паркан та загорівся. 40-річного водія та 34-річного пасажира автомобіля «BMW» госпіталізували до лікарню.

Зі слів Ольги Ангелової, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального Кодексу України. Це порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження середньої тяжкості. Санкція статті передбачає штраф від 3 400 до 8 500 гривень, або виправними роботами на строк до 2-х років, або арештом на строк до 6-ти місяців, або обмеженням волі на строк до 3-х років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3-х років або без такого.

20:33
– На момент оформлення дорожньо-транспортної пригоди слідчим стало відомо, що авто належить рівнянину, який напередодні залишив його на СТО для проведення діагностики. За попередньою інформацією постраждалий водій – колишній працівник цієї станції техобслуговування і мав доступ в її бокс. Нині поліцейські перевірять також інформацію про незаконне заволодіння транспортним засобом, –
повідомила прес-офіцерка поліції області Ольга Ангелова.

Фото ГУ ДСНС області та ГУ НП області

 

У спільноті "Типове Рівне" оприлюднили момент ДТП, знятий на камеру спостереження.