У Рівному визначились фіналісти боксерського турніру (ВІДЕО)

21:02, 22 бер. 2019
 
У Рівному визначились фіналісти боксерського турніру (ВІДЕО)

Учасників фінальних боїв 5-го турніру з боксу пам’яті тренера Павла Дмитрієва визначили сьогодні у Рівному. Цьогоріч на участь у турнірі заявилося 86 боксерів та боксерок з десяти областей України, а також білоруського Бреста, віком від 15 до 18 років.

На офіційне відкриття турніру пам’яті тренера Павла Дмитрієва прийшли його вихованці. Серед них майстер спорту Юрій Ющишин. Він, як і інші, називали наставника Пал Палич.

– Пал Палич був тренер від Бога, він був нашим наставником, він все своє життя віддав спорту, дітям. Він не тільки звертав увагу на фізичну, тактико-техінчу підготовку, готував дітей до змагань. Він вчив жити правильно: не ображати слабких, упав – піднмайся і йди уперед, – розповів вихованець П.Дмитрієва Юрій Ющишин. 

У другий день змагань першу путівку у фінал здобув Максим Садовський з Хмельницького.

– Вчора мій суперник знявся, сьогодні я переміг одноголосним рішенням суддів. Треба було точно попасти і суддя почне рахувати, – каже фіналіст турніру Максим Садовський.



На фото організатор турніру Юрій Марчишин

– Цей вік, 2003-2004, це юніори і дуже хороші боксери приїхали, – каже Юрій Марчишин.З Броварів команда училища олімпійського резерву, львівське училище олімпійського резерву. З ними нам боротися важкувато – у них три тренування у день, а у нас чотири в тиждень. Але "вундери", як то кажуть, обдаровані діти є всюди, інколи програють і вихованці училищ олімпійського резерву.

Пряму трансляцію фінальних боїв ви зможете побачити завтра о 10-й годині на телеканалі UA: Рівне.